Intervju med Sara Björklund, personlig tränare och kostrådgivare, Valencia, Costa Blanca

EXPAND&ENJOY1

Sara Björklund har bott on/off de senaste 20 åren i Valencia på Costa Blanca, tillsammans med sin man Jocke Björklund och deras fyra söner, varav två av dem spelar fotboll i Valencia CF.

Sara berättar om EXPAND & ENJOY – ett koncept som ligger i tiden, de organiserar nämligen “Energiresor” för kvinnor till Alicante. Sara själv är personlig tränare och kostrådgivare sedan många år tillbaka. Hon berättar att det är den fjärde resan de organiserar nu och resorna bjuder på en härlig blandning av allt; du får träffa livscoachen Marie J Andersson som ger föreläsningar och workshops i personlig utveckling, inspiration och motivation. Sedan kommer Sara att träna dig utomhus bl a vid amfiteatern, ha tabatapass på stranden vid sluttningen mot havet och med bara din egen kropp som redskap.

EXPAND&ENJOY4

Därtill njuts det av en svalkande “cava” på kvällen och långa middagar i gott sällskap. En längre fantastisk bergsvandring i Sierra de Bernia “El Forat” ingår också i reseprogrammet. Platsen de valt är resorten Pueblo Acantilado ca 4 mil norr om Alicante flygplats, en plats som inbjuder till inspiration och lugn med sin grönskande och välkomnande atmosfär och fina läge på en klippa mot havet.

Sara förklarar “Målet vi ser framför oss är att du ska få energi, härliga minnen, inspiration, träningsvärk och kanske vänner för livet med dig hem. En känsla av att expandera och njuta och få tillgång till lite mer av dig själv helt enkelt.”

EXPAND&ENJOY3

Du kan läsa mer om “Energiresorna” på EXPAND & ENJOYS facebook sida https://www.facebook.com/expandenjoy/

Om du har frågor eller vill anmäla dig så gör du det till info@expandenjoy.se.

Inbjudan från EXPAND & ENJOY Expand & Enjoy 18-22 maj

Varmt välkommen med på resan! 

 

Intervjuad av: Emily Waldmann